Mi a Kuvik?

A Kuvik olyan minőségi játékokat készít, ami megváltoztatja a képet a tanulás fogalmáról. Olyan alternatívája az oktatásnak, amit bárki választhat. Engedd, hogy a gyereked kreatívan, önállóan gondolkozzon!

Játék az iskola!

Kifejezetten 5-8 éves gyerekekre tervezve

Vásárold meg itt Webshop
vagy
az üzletekben!

Matematika... Jaj, ne...

A mi célunk, hogy a kezdeti elszomorodást üdvözítő ujjongásra változtassuk. A matematika igazán érdekes lehet, ezért van a Kuvik Matek doboz. Segít a gyerekeknek megtanulni, mit is jelentenek a számok, megtapasztalni azokat a fogalmakat, amiket a tankönyvből sose értenének meg.

Tovább

Tudtad, hogy minden harmadik gyerek olvasási nehézséggel küzd?

Az olvasás az egyik legösszetettebb agyi feladat. Ha szeretnéd, hogy a gyereked jól csinálja, használd a Kuvik Betűkártyákat!

Tovább

A, mint alma…

Ahogy gyermekedet egyre jobban érdekli a betűk világa, segíts neki a Kuvik ABC poszterrel. Együtt böngészni a betűk és a kedves illusztrációk között igazán jó szórakozás.

Tovább

Kifogytál az ötletekből?

Ha nem igazán tudod, hogyan is indulj el, vagy nem jut eszedbe több játék, akkor a Kuvik Módszertani Könyvben mindent megtalálsz, amire szükséged lehet.

Tovább

Iskoláknak

Egy gyermekközpontú oktatásban a diákok igényei a vezérelvek. Akárcsak a Kuvik eszközöknél. Ezek a gyerekek sokkal magabiztosabbak kortársaiknál, nem félnek a hibázástól és kreatívan tudnak gondolkozni, hiszen sok féle eszközzel oldhatják meg a feladatot.

Tovább